Ravintola Sirius toimii kauniissa Villa Koskikara rakennuksessa. Ravintola on perustettu 1997 ja se avasi ovensa helmikuussa 1998.

20-vuotisen toimintamme ajan olemme tehneet työtä omin käsin ja omin ajatuksin luonnollisesti, luovasti, läheltä -periaatteella. Työmme sisältävät aina ajatuksen asiakkaalle ja toimivuuden tilanteeseen, unohtamatta makuja, kauneutta ja läsnäoloa. Ravintolamme on pienyrittäjän luomus.

Asiakkaan yksilölliset tarpeet ovat lähtökohtana tilausruokalistan suunnittelulle. Käytettävissä on erilaisia ja erihintaisia valmiita menukokokonaisuuksia, joiden pohjalta lopullinen menu suunnitellaan.

Liikkeelle lähdetään tilaisuuden luonteesta, budjetista, henkilömäärästä ja ajankohdasta. Näiden tietojen perusteella laaditaan tarjous, jossa on muutoma vaihtoehtoa tarjottavista. Alustava tilavaraus tehdään jo tässä
vaiheessa.

Lopullinen tilavaraus tehdään tarjouksen hyväksymisen jälkeen ja tilaisuuden suunnittelua jatketaan yksityiskohtaisemmin joko tapaamalla tai sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Arkipäivän pienet tilaisuudet kuten kokoukset, kahvitukset ja tilauslounaat hoituvat helposti jo yhdellä puhelinsoitolla. Juhlavammat tilaisuudet vaativat enemmän aikaa suunnittelulle ja järjestelyille.

Ruoka voidaan tarjota annoksina, noutopöytänä tai esim. alkuruoka ja jälkiruoka annoksina ja pääruoka noutopöytänä. Juomatarjoilu sovitaan ennakkoon sekä alkoholipitoisista juomista niiden laatu ja määrä.

Hyvä ruoka, toimiva tilaisuus, miellyttävä miljöö ja maisema, parempi mieli!t

Ravintola Sirius Oy | Brahenkatu 5, 87100 Kajaani

–––––––––––––––––––––––––

OLE HYVÄ JA OTA YHTEYTTÄ

08 612 2087 & 040 522 3949 | kajaani@ravintolasirius.fi